Barnsten HQ

Het prachtige Amsterdamse Schoolpand aan de Zijlstraat in Haarlem is een waar monument. Dit statige, voormalige bankgebouw huisvest heden ten dage verschillende bedrijven.

Qv0c6933 v2 medium size

Met veel bewondering voor de stijl van het pand en de Amsterdams School is een nieuwe plattegrond getekend. Op de werkverdieping is een open ruimte ontstaan die multifunctioneel gebruikt wordt, als lunch, ontvangst en presentatieruimte. De oorspronkelijke sfeer van het bankgebouw is gekoesterd en de akoestiek is optimaal. Dit is bewerkstelligd door de prachtige oude bouwtekeningen te printen op tapijt en daarmee de muren te bekleden.

QV0C6743_copy

Maatmeubels in alle kantoren en passend licht maken het ontwerp compleet."Magisch met kleuren, verstaat de kunst van het combineren van materialen, kleuren en ruimte. Rian heeft een compleet plan van aanpak gemaakt qua indeling, sfeer, materialen,inrichting en verlichting.Door relatief simpele maar achteraf zeer logische ingrepen is het gebouw veel functioneler en bruikbaarder geworden. Door het gebruik van verschillende kleuren en de juiste materialen heeft het pand een wow factor gekregen en voelt het voor de nieuwe gebruikers als een thuis. Elke dag weerzijn wij blij dat wij Rian deze klus hebben laten uitvoeren."Raymond Horsten-eigenaar Barnsten

QV0C6766


QV0C6848_copy2Specificaties: 180M2, conceptontwikkeling, kleur-en materiaaladvies, ontwerp uitwerken, maatwerkmeubels ontwerpen, 3D visualisatie, projectmanagement, advies en aanschaf meubels,interieurbouwer aansturen, bouwbegeleiding Leveranciers: Sectodesign, Van Zon interieurbouw, Baars en Bl.